ASICS Celebration of Sport

ASICS Celebration of Sport

Takács Viktor
Takács Viktor - Támogatott tartalom
2024/07/25
Ismerd meg az ASICS különleges futócipő kollekcióját, mely kifejezetten a párizsi Olimpiára készült!

Nemsokára kezdődik az idei nyár legnagyobb sporteseménye a XXXIII-ik Nyári Olimpiai Játékok. Az idei évben ismét Párizsban rendezik az Olimpiát, 1900 és 1924 után immár harmadszor. A nyitóünnepséget 2024.július 26-án tartják és különlegessége , hogy a sportolók a Szajna egy 6 kilométer hosszú szakaszán fognak végighaladni hajókkal. A nyári olimpiai játékok 28 sportot és 38 szakágat szerepel körülbelül 300 versenyszámmal. Ezek között a futás, mint sport, számos sportágban megjelenik. Futnak pl. az atlétikában, az öttusában és a tritlonban is.

ASICS Celebration of Sport-1
ASICS Celebration of Sport-1
Forrás: ASICS

Új sportágak az olimpiai programban

Az utóbbi években négy olyan sportág is bekerült a programba, amelyek korábban nem szerepeltek az olimpiákon. Ilyen a breaktánc, a sportmászás, a gördeszka és a szörf. Az utóbbi három sportág néhány versenyszáma próba jelleggel már a 2020-as tokiói olimpián is megrendezésre került, breaktáncot viszont idén láthatunk majd először!

ASICS Celebration of Sport-2
ASICS Celebration of Sport-2
Forrás: ASICS

Az ASICS az olimpia szponzora

Az idei Nyári Olimpiai játékok sporttermék -gyártó szponzora az ASICS. A márka egy külön kollekcióval készült erre a rangos eseményre, melyet ASICS Celebration of Sport néven dobott piacra. A kollekció modelljei számos sportágat felölelnek a futástól, a teremsportokon át a teniszig. A Celebration of Sport futócipő-kollekció a márka legkedveltebb modelljeit foglalja magába, melyek között találunk edző-és versenycipőket egyaránt, Minden egyes darab vidám, élénk színeikkel hirdeti a sport pozitív hatásait. A cipők talpának színe élénk sárga- narancssárga árnyalatokban pompázik és az olimpiai láng színeit idézi.

ASICS Celebration of Sport-4
ASICS Celebration of Sport-4

ASICS Celebration of Sport kollekció

Az ASICS Celebration of Sport kollekcióban a stabil edzőcipők közül a Gel-Kayano™ 31 Paris-t, a GT 1000™ 13 Paris-t és a GT 2000™ 12 Paris-t találod meg, a neutrális kategóriában pedig a Gel- Nimbus™ 26 Paris , a Novablast™ 4 Paris, a Superblast™ 2 Paris valamint a Gel-Cumulus™ 26 Paris kapható ebben a színváltozatban.
Az ASICS Celebration of Sport kollekciójában a versenycipők között azok a könnyű és dinamikus modellek is megtalálhatók, amelyeket majd a csúcsatléták lábán is látni fogsz a párizsi Olimpián. Ilyen például a karbontalpú Metaspeed™ Sky+ Paris, amely FF TURBO™ PLUS csillapítással, valamint légáteresztő, ultrakönnyű MOTIONWRAP 2.0 felsőrésszel rendelkezik, illetve az egyszerre dinamikus és kényelmes, karbonlemezes MagisSpeed™ 4 Paris  FF BLAST™ PLUS és FF TURBO™ habanyaggal. A NOOSA TRI™ 16 a kedvelt tritatlonos versenycipő szintén megjelent Celebration of Sport kollekcióban FF BLAST™ PLUS középtalppal, ASICSGRIP™ külső talppal és légáteresztő felsőrésszel.

ASICS Celebration of Sport-2

A különleges modellek már itthon is kaphatók!

Az ASICS Celebration of Sport kollekció modelljei kaphatók a Nyúlcipőboltokban  valamint a SPURI Futóboltokban! Izgalmas küzdelmek és szenzációs versenyek várnak minket a nyár derekán. Kövesd a párizsi Olimpia eseményeit és drukkolj a magyar sportolóknak! Ünnepeljük együtt a sport testet-lelket megmozgató erejét és készüljünk együtt az idei nyár legnagyobb sporteseményére.

Nyerj ASICS cipőt!

Játssz velünk és nyerj ASICS NOOSA TRI™ 16 Paris futócipőt, kattints a részletekért.

ASICS Celebration of Sport-3
ASICS Celebration of Sport-3