Bummal indul a Bam! Hír

BAM!
2012/04/06
Államtitkár pisztolylövésével indul útjára a Bam! 2012 tavaszán
Hirdetés

A „ Bringázz a munkába! ” kampány 2008-as indulása óta évente több mint 30 ezer résztvevőt aktivizál , akik az 5 hetes kampányidőszak alatt kerékpárral járnak munkahelyükre. Idén tavasztól már nem csak a dolgozókat ösztönözzük erre a kampányunkkal, újdonságként a munkáltatókat, vállalatokat is biztatjuk: tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy növekedjen a kerékpárral munkába járók száma , mert ezzel javul a munkatársak egészsége, jobb lesz a munkahelyi légkör és hatékonyabb a munka. Azok a vállalatok nyerhetnek a versenyben, amelyek például tárolókat, zuhanyzókat építenek, kerékpáros közösségi eseményeket szerveznek, a vezetőik példát mutatva maguk is kerékpárral járnak munkába.

A „ Bringázz a munkába! ” kampány tavaszi nyitó eseményére 2012. április 11 -én reggel kerül sor. Ezen a Bam! önkéntesei , a meghívott parlamenti képviselők és nagyköveteink vesznek részt. Dr. Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár tájékozatja a sajtót a kampány céljairól és jelentőségéről, válaszol a kérdésekre, majd a Bam! pólóba öltözött kb. 100 fős kerékpáros csapatot pisztolylövéssel indítja munkába. 

 



 

Az akció helyszíne és időpontja:  Az Országház Alkotmány utca felőli oldalán lévő parkoló 2012. április 11. reggel 7.30. 

www.bam.hu
Hirdetés