Ingyenes kerékpártérkép

Ingyenes kerékpártérkép

Kakuk András
Kakuk András - Támogatott tartalom
2024/07/15
Itt szerezhetsz egy ingyenes Alsó-Ausztria kerékpáros térképet

Alsó-Ausztria kerékpárral

Nem is igazán tudom összeszedni hányszor illetve hány helyen bringáztuk már Alsó-Ausztriában. A Wexl Trails alap, a bringapark minden évben fejleszt, így már nemcsak St.Coronában, hanem Mönichkirchenben is húzhatjuk az íveket. A helyszín tényleg családi, gyerekek, kezdők is találnak nekik való útvonalakat, de akár még más elfoglaltságot is. A semmeringi Bikepark nagy klasszikus, de főleg a haladóknak. Régen voltunk már, vissza kéne menni.

Ingyenes kerékpártérkép-1
Ingyenes kerékpártérkép-1
Forrás: © Wexl Trails St. Corona am Wechsel

Ádika bejárta már az Ybbstal-kerékpárutat is, hűsítő patakmederben bringázni a tomboló nyár derekán elég király dolog. Ha nagyobb vizeket szeretsz, akkor ott az örökzöld Duna-menti kerékpárút, de a tartományban van még érdekesség bőven: várak, szőlő lugasok, vagy Baden a kultúrváros.

Ingyenes kerékpártérkép-3
Ingyenes kerékpártérkép-3
Forrás: © Niederösterreich Werbung/Romeo Felsenreich

Ingyenes kerékpártérkép

Alsó-Ausztria Idegenforgalmi Hivatala és a magyarországi Decathlon áruházak együttműködésével, most országszerte 12 Decathlon áruházban szerezhetsz magadnak egy nyomtatott térképet. 

Ez egy áttekintő térkép a főbb kerékpáros útvonalakról, mint pl. az említett Duna-menti kerékpárút és azok rövid bemutatása, javasolt látnivalókkal a kerékpárút menten, étterem tippekkel és a túrák adataival. Gravel és Mountainbike javaslatok is találhatók. Ezen felül időtartamra leosztva is találok tippeket: 1-2 órás túrák, félnapos túrák, egynapos túrák és többnapos túrák találhatóak meg a térképen.

Hol találom a térképeket?

Letölthető térkép

Ha nincs szükséged nyomtatott verzióra, akkor a képre kattints. 

Ingyenes kerékpártérkép-4
Ingyenes kerékpártérkép-4