KTM kerékpárok 2021 Hír

KTM kerékpárok 2021 Hír

(x)
2021/03/11
Trekking, gravel és elektromos (ebike) KTM kerékpárok.
Hirdetés

Kerékpározni bármivel lehet, aminek van két kereke, egy kormánya és pedállal hajthatjuk, csak az élményfaktor egészen eltérő lesz attól függően, hogy ezen felül még milyen "extrákkal" vértezték fel azt a bringát. Nyugodtan állíthatjuk, hogy a KTM palettájában olyan ínyencségeket találhatunk, amitől a kerékpározás kiemelkedően magas élménnyé változik. A teljes 2021-es KTM katalógust innen tudod letölteni...

KTM kerékpárok 2024

KTM kerékpárok 2021

KTM Life Track Street

Túra a hétvégén? Bringázás a munkahelyre? A Life Track Street szinte mindennel felszerelt, melyre szükséged lehet. A strapabíró Shimano alkatrészek megbízhatóan teszik a dolgukat, a hidraulikus tárcsafékek segítenek megállni minden időjárásban, a sárvédők komfortosabbá teszik utadat rossz időben is, míg a lámpái mindig kéznél lesznek, ha épp rád sötétedne utad során.

296 850 Ft

Bővebben...


KTM Life Space

Igényes megjelenésű és jól felszerelt közép kategóriás KTM trekking kerékpár. A mindennapokban és hosszabb túrák során is jól használható bringa. A legjobb ebben a bringában, hogy miután kigurítottad az üzletből, már ülhetsz is rá és akár ki is tekerhetsz vele a világból. Hátsó csomagtartóval, sárvédőkkel, agydinamoval, hidraulikus Shimano váltóval és hidraulikus tárcsafékekkel gyárilag felszerelt, abszolút menetkész. 

A lánctakaró elem gondoskodik róla, hogy hosszú nadrágod szára felhajtás nélkül is olajmentes maradjon, így akár színházba is mehetsz vele.

Az összeszerelés minősége abszolút tökéletes, erős, masszív alkatrészeket válogattak hozzá. Klasszikus forma, modern felszereltséggel.

403 990 Ft

Bővebben...


KTM Life 1964 Cross

Csúcsminőség, luxus és elegancia. Felső kategóriás trekking kerékpár a verseny MTB bringák sport technológiáival. Ami a hegyen elegendő, az a mindennapokban mindig megbízható és pontos működést szavatol. Mi kellhet még a teljességhez? Csak egy jó kerékpárút vagy egy nyugodt erdei ösvény...

459 990 Ft

Bővebben...


KTM X-Strada 730 FIT

A gravel élmény mindenkit rabul ejt és nagyon jó úton halad afelé, hogy az egyik legszélesebb igényeket kielégítő kategória legyen. A hajtást és váltást a Shimano GRX 1×11 sebességes szett biztosítja megbízható működéssel terepen is. 

476 850 Ft

Bővebben...


KTM X-Strada LFC

A gravel irányzat jó úton halad afelé, hogy az egyik legszélesebb igényeket kielégítő kategória legyen. Ha azt hallod gravel, az éppúgy jelentheti az úttalan utakon sportolást, mint az ugyanezen terepen kötetlenül túrázást, vagy akár hétköznapi ingázást is. A KTM X-Strada LFC-t is ezek az igények inspirálták a hétköznapi használatot megkönnyítő csomagtartóval, sárhányóval és komplett világítással gyárilag felszereve. Természetesen Shimano GRX-szettel érkezik.

676 850 Ft

Bővebben...


KTM X-Strada Master

A gravel élmény mindenkit rabul ejt! Főleg ha egy ilyen – ugyan a KTM brandtől nem megszokott de szemet gyönyörködtetően szép színvilágú – karbon vázas remekműre ül, mely az ambíciózus, sportos felhasználók számára kiváló választás! Az X-Strada Canic Performance Carbon ultrakönnyű, de strapabíró váz több izgalmas részletet rejt – integrált nyeregcső rögzítő, belső vezeték-elvezetés, egy-egy kulacstartó szem az alsó- és nyeregcsövön, integrált fejcsapágyak.

A váz jellegéhez kiválóan passzol a X-Strada Gravel Carbon F8 egyenes szárú villa. A hajtást és váltást a Shimano GRX 1×11 sebességes szett biztosítja megbízható működéssel terepen is, melyen néha komolyabb fékerő szükséges a biztonságos megálláshoz, így a kerékpár a Shimano GRX 2-dugattyús hidraulikus tárcsafékeit kapta. Ennek a bringának a nyergében soha nem akarsz majd hazaérni!

1 226 850 Ft

Bővebben...


KTM Macina Race

Sportos merevfarú ebike, kiváló tulajdonságokkal – így nem lehet akadály sem egy könnyed tókerülés a családdal, sem egy mtb túra a haverokkal. A KTM Macina Race 27 kerékpár Suntour villája 100 mm-es rugóútja simítja ki a kisebb terepegyenetlenségeket, de a komfortodhoz a Schwalbe gumiköpenyei is hozzájárulnak. A Bosch Performance Line CX Power hajtása 75 Nm-es rásegítéssel járul a hajtáshoz, 25 km/h sebességig. Ráadásul mindez a vázba integrált 500 Wh kapacitású akkumulátorral kombinálva akár 100 km-re is elég – a rásegítés mértékét négy fokozatban állíthatjuk, könnyedén a kormányról. A sportos geometria révén a Macine Race 27 a meredekebb és technikásabb ösvényeken is otthon van. A biztos megállást a Shimano hidraulikus tárcsafékei biztosítják. 

1 184 000 Ft

Bővebben...


KTM Macina Kapoho

Ha már önmagában az ösvény nem jelent kihívást, így még többet mennél, a Macina Kapoho nyomatékos (75 Nm) Bosch motorja, valamint a 625 Wh kapacitású akkumulátorja kitágítja a határaidat! A felső kategóriás alkatrészek precíz és jól működő gépezetté teszik. A hatalmas, 29”-os kerekek és 160 mmnyi rugóút szinte minden terepet kisimít alattad.

1 584 000 Ft

Bővebben...


KTM Macina Sport ABS

Városi csúcsjárgány a KTM tálalásában, BOSCH elektromos hajtással.

1 664 000 Ft

Bővebben...

Hirdetés