Tesztnap 2018 - ha indok kell... Hír

Tesztnap 2018 - ha indok kell... Hír

Kakuk András
Kakuk András
2018/03/13
2018. április 22. Kamaraerdő
Hirdetés

Több kiállító, nagyobb fedett tér, street food, bővített programok.

Idén 8. alkalommal szervezzük meg a Mozgásvilág Tesztnapot és most már 3. alkalommal Kamaraerdő lesz a helyszín.

8 évvel ezelőtt azért hoztuk létre ezt az egyedi rendezvényt, hogy egy helyen több márka termékeit (főként kerékpárjait) ki lehessen próbálni. Természetes, hogy a sokszázezres, vagy még drágább kerékpároknál nem szívesen nyúlna mellé az ember, ezért jogos igény, hogy a tetemes summa kicsengetése előtt ráülne, de sokkal inkább letesztelné a kiszemelt "drágaszágot".

Mivel ez igaz a többszázezres kütyükre, többtízezres futócipőkre, további kiegészítőkre is, a Tesztnap évről-évre tovább bővült.

 

 

A legnagyobb kerékpáros és futó kiállítás és tesztnap

Ha a kiállító cégek számát vesszük figyelembe akkor bizony idén az eddigi legnagyobb Tesztnapot fogjuk megtartani, sőt, jelen pillanatban már ki is tettük a megtelt táblát. Ugyan ez nem egy "kinek van nagyobb" verseny, attől mi még büszkék vagyunk rá, hogy mind kerékpár, mind futás témában valószínűleg a Mozgásvilág Tesztnap a legnagyobb hazai kiállítás.

Jelenleg 38 céggel szerződtünk le, amelyek összesen 60-nál is több márka termékeit hozzák el a Tesztnapra. Közülük többen kizárólag a mi rendezvényünkön jelennek meg: ilyen többek között a Specialized, a Kellys, a Superior, a Scott, a Deuter vagy a B’Twin, illetve a futó márkák közül a Mizuno, és a Salming.

 

 

Igazi élmény családdal is

A Tesztnap legnagyobb előnye, hogy nem csak nézegetheted vagy szerencsés esetben megfoghatod a kiállított termékeket, hanem ki is próbálhatod őket. Ebben 3 kerékpáros és 2 futó tesztkör segít.

Aki családdal jön, annak sem kell izgulnia. Több kiegészítő programot szervezünk, hogy a kísérőket is le tudjuk foglalni. Két gyermek kerékpáros Kresz-pálya, egy pumpa-pálya és a helyszíni játszótér áll a gyerekek rendelkezésére. Ezen felül idén egy utánpótlás kerékpár versenynek is helyet adunk.

Futók részére technika javító terep-, illetve futógimnasztika edzést tartunk szakedzők közreműködésével.

 

 

Kerékpáros utazás

Kerékpár témában nem csak vasakra kell gondolni. Több ausztriai, szlovák- és szlovén turisztikai hivatal is képviselteti magát és ajánlatait. Ha már utazás akkor a következő kerékpár- és futócucc kompatibilis autónkat is kiválaszthatjuk, a hozzá tartozó szállítókkal együtt.

 

Ingyenes

A rendezvény látogatása és a tesztelés is ingyenes. Ezt talán nem is szükséges tovább ragozni :)

 

Kényelem, szórakozás

Minden évben kikérdezzük a látogatókat, milyen fejlesztéseket szeretnének látni és visszatérő válasz a büfé kérdése. Az igények kielégítése végett idén 2 street food kocsi, a Burger Bár-hol és a Gnocchi furgon fogja csillapítani az éhségeteket.

Ezen felül a tavaly jól bevált kávés tuk-tuk is ontja majd magából a koffeint, éppen úgy, ahogy szereted.

 

Gnocchi
Gnocchi
 
Burger Bár-hol
Burger Bár-hol

 

Újdonságok 2018-ban

Amire idén nagyobb hangsúlyt fektetünk, az egyszerűbb és átláthatóbb időpont foglalás. Egyes kiállítók kérhetik, hogy előzetesen foglalj időpontot náluk, ami foglalási felületeket egységesen fogjuk megnyitni április 12-én!

A nagy sátor területéről kivitetjük a színpadot, így jelentősen megnő a használható fedett terület. Ennek következtében több kiállító kerülhet a sátorba, ami így a büfékkel együtt a rendezvény igazi találkozó pontjává alakulhat, és kedvezőtlen időjárás (amilyen ugye nem lesz) esetén oltalmat is ad.

 

Ne maradj le!


Regisztrálj MOST

 

Hirdetés