Fejedelmi piknik a fellegekben

Fejedelmi piknik a fellegekben

Slovakia Travel
2024/08/15
Különleges élmények egy különleges helyen.
Hirdetés

Piknik a fellegekben-finomságok a kabinos felvonón

A Jasná hegyiközpont az Alacsony-Tátra látogatói számára egy attraktív piknik-ajánlatot készített. A Kosodrevináról Chopokra közlekedő A2 fülkés kötélpályán üzemel egy speciálisan kialakított luxuskabin, amely a gyönyörű hegyi kilátást kombinálja pompás piknikkel.

Fejedelmi piknik a fellegekben-2
Fejedelmi piknik a fellegekben-2
Forrás: Jakub Vojtek

A SKY PICNIC, ahogy ezt a szolgáltatást Jasnában elnevezték, 2-6 fő számára ajánlott. Ha Chopokon igénybe vesszük ezt a szolgáltatást, akkor először a Rotundában egy ünnepélyes pohárköszöntőre vagyunk hivatalosak, majd azt követően szállhatunk be az előkészített kabinba, ahol egy 40 percig tartó menet vár minket az Alacsony-Tátra gerincére. A fülkében egy „piknik” menüt fogyaszthatunk, mely különféle finomságokat, gyümölcsöket és italokat tartalmaz, a proseccot is beleértve.

Fejedelmi piknik a fellegekben-3
Fejedelmi piknik a fellegekben-3
Forrás: Jakub Vojtek

„A SKY PICNIC egy olyan szolgáltatás, amit nemcsak a szerelmes párok számára nyújt különleges élményt, hanem gyermekes családoknak is. Ez egy újszerű program, amelyet mindenképp érdemes kipróbálni,“ mondta mosollyal az ajkán a Jasná hegyiközpont igazgatója, Jirí Trumpeš.

A SKY PICNIC - szabad kapacitás esetén - megvásárolható még aznap is a Rotunda étteremben, közvetlenül Chopokon. A legbiztosabb viszont, ha 24 órával korábban lefoglajuk a Biela Púť vagy Krupová infócentrumokban. Az egyes piknik-menetek 10:00-tól 15:00-ig közlekednek. Még több infó Jasná hegyicentrum oldalán

Hirdetés